Der findes mange muligheder for bilforsikring

Når man leaser eller køber en bil er det lovpligtigt at få denne forsikret med en ansvarsforsikring som minimum. Dette skyldes at man som bilist skal være forsikret så skader der påføres andre kan erstattes, således at man ikke selv skal betale for reparation af en andens bil eller person. Der findes mange forskellige forhandlere af bilforsikringer på markedet, så det gælder som bilist om at se sig godt for inden man skriver under på den første og bedste kontrakt.

Har man før haft en bilforsikring kan man med fordel udskifte denne med en billigere og bedre som måske endda passer bedre til ens behov. Der er mange forsikringspakker, hvor man som forbruger kan ende med at betale for mere ens hvad man har brug for, dette kan f.eks. være at man også har vejhjælp, førerforsikring eller andre små miniforsikringer, hvilket gør at ens årlige forsikringspræmie er højere end budgettet tillader.

Bilforsikring til unge

Billige bilforsikringer hænger naturligvis ikke på træerne, så som bilist må man sommetider ud og bruge nogle af de forskellige prissammenligningstjenester, der findes på internettet. Dette kan være en stor hjælp for mange, da man ved hjælp af disse tjenester kan danne sig et overblik over de forskellige virksomheder og deres services. Derudover kan man også skabe sig et overblik over de forskellige prisniveauer, hvilket gør at man som forbruger kan finde lige netop den billige bilforsikring, der passer bedst til ens behov. Der er dog ofte nogle steder, hvor man kan drage fordel af at være kunde i forskellige bankfilialer, f.eks. arbejder Tryg sammen med Nordea, hvilket gør at man som kunde i denne bank kan få et bedre tilbud end som, hvis ikke man var kunde.

Køb en billig bilforsikring der hvor man leaser sin bil

Hvis man er på markedet efter at lease en bil kan man sjældent komme udenom også at skulle forsikres gennem den virksomhed, der har samarbejde med en specifik bilforhandler. Det gælder typisk for de største mærker som BMW, Audi (mere info her), Mercedes, VW etc. Derfor bør man som bilist og forbruger altid undersøge hvilke forsikringsselskaber, der er tilknyttet hvilke bilforhandlere i ens nærområde, da der her kan være penge at spare. Pengene der kan spares kan både være i forbindelse med selve leasingen af ens nye bil, men især også på bilforsikringen der følger med bilen. Igen er det vigtigt at man ikke lader sig forføre af bilsælgerens tale om godt vejr, men at man på forhånd har vurderet ens behov for forsikring.

Når man leaser en bil er det derudover sjældent at man får lov at køre derfra uden at have både en ansvars- og en kaskoforsikring. Dog kan man langt de fleste steder slippe for unødvendige forsikringstyper som f.eks. ovennævnte førerforsikring eller vejhjælp, da disse på vurderingsbasis er nogle man selv kan til- eller fravælge når man vælger hvilke typer forsikringer man ønsker i forbindelse med sin nye bil. Derudover kan man ved køb af ny bil også oftest få et godt tilbud på forsikringer, på samme måde som hvis det var en leaset bil. Dog bør man altid huske på at ens behov skal dækkes.

Shop rundt på internettet og find den billigste bilforsikring

Der er mange tilfælde af at bilister har købt en forsikring og derefter finder ud af at venner, kolleger eller familie har en billigere forsikring hos et andet selskab. Dette er en unødvendig irritation, som kunne have været undgået, hvis blot man havde brugt en eller to timer på at shoppe rundt på internettet for at finde de bedste tilbud på billige bilforsikringer. Der er mange steder og tjenester man kan benytte sig af for at finde den bedste bilforsikring på internettet.

Leave a Comment