Få leveret sommerhuset, skuret eller lignende med specialtransport

Hvis du skal have leveret noget, der er meget langt, højt eller bredt kan det være nødvendigt at anvende en specialtransport. Det kan være du har bestilt et færdigbygget skur, der skal leveres hjem til haven. Og sådanne emner, kan ikke transporteres af en almindelig fragtmand.

En vognmand med erfaringer indenfor specialtransport kan levere emner helt op til 40 meters længde. Så der skal du have bestilt et ret stort skur, hvis det ikke kan leveres på en sådan udtrækstrailer. Hvis du bor i Varde eller Esbjerg findes der for eksempel vognmanden Asger Sørensen, der kan transportere store emner for dig. Andre steder i landet hedder vognmanden noget andet, men princippet er det samme. Du skal bruge en erfaren kompetent vognmand, når du skal have leveret store emner.

Hvorfor bruge en erfaren vognmand?

En vognmand med speciale i specialtransport skal transportere meget store emner. For din varers sikkerheds skyld, er det smart at anvende et vognmandsfirma, der har kompetente chauffører. Disse vognmænd er erfarne og er vandt til at transportere lignende emner, hvilket gør det muligt for dem at tage vare på selv vanskelige transportopgaver. Du har ikke selv mulighed for at læsse et helt skur af, medmindre du har adgang til en form for kran. Dette er endnu en god grund til at bruge en specialist, der står for både af- og pålæsning af dit emne. Endvidere har gode specialvognmænd adgang til følgebiler, der tillader dem at transportere selv brede laster.

Du kan hos en erfaren vognmand fx få transporteret maskiner til byggerier, vindmølledele, skorstene, både, skure, sommerhuse, kæmpe stålelementer og meget mere. Dit gods transporteres på en hertil egnende udtrækstrailere, der kan blive fra 13,6 meter og helt op til 30 meter lange. Det gør det muligt for at få transporteret emner op til 40 meter i længden.

Skal dit gods opbevares?

Du kan opleve en situation, hvor du skal have afhentet noget fra en adresse fordi der er pladsmangel. Problemet er bare at modtageren måske først er klar til at modtage godset om en uge. I en sådanne situation har du virkelig brug for en vognmand, der har fokus på kundeservice. Den tidligere nævnte vognmand kan fx stille 3000 m2 lager og 4000 m2 udendørs lagerplads til rådighed. Lignende kan sikkert findes hos andre vognmænd. Det betyder at du, når du anvender en sådanne vognmand, kan få afhentet din varer, selvom den ikke skal frem til modtageren direkte.

Til større byggeprojekter, kan det være en fordel at anvende denne mellemstation for varerne, hvor vognmanden kører ud med emnerne, efterhånden som de skal bruges. Det kan fx være betonvægge til et nybyggeri, der skal fragtes. Der er jo ingen grund til at have betonvægge liggende til fire bygninger, hvis der i løbet af den næste måned, kun bliver opstillet to af bygningerne.

Opsummeret er der mange tilfælde, hvor en specialtransport kan anvendes. Dette uanset om du privat skal modtage et nyt sommerhus, eller om du skal bruge levering af maskiner til byggeri. Du kan få fragtet meget store emner, og du har muligheden for at bruge vognmandens lagerplads som mellemstation for dine ting.

Leave a Comment