Lån 30000 kr. til når bilen går i stykker.

Motoren er død, gearkassen i stykker og din elskede bil er gået fuldstændig kaput. Det kan ikke betale sig at sende den til mekanikeren, men på eller anden måde skal du frem og tilbage i vinterkulden. Men der er heldigvis råd for, hvordan du kan få råd til en ny bil, når den gamle er gået i stykker. Lån 3.000 kr. og køb drømmebilen så du kan komme på farten igen. Det er billigt, du hurtigt på farten igen og så kan du faktisk tit få en bedre bil for pengene.

5 grunde til at købe en brugt bil når uheldet er ude

  • Økonomien i at købe en brugt bil er en formidabel, for en ny bil allerede mister 10% af sin værdi, når du køber den, og kører den hjem fra forhandleren. Over de næste år taber den endnu mere. Lad nogle andre om at bruge mange penge og så kan du høste frugten, når de sælger igen. Det betyder nemlig, at du står med en god bil og et billigt lån, så lån 30.000 kr. eller mere uden skrupler. Det bliver hurtigt dyre, når du køber en ny bil nemlig.
  • Du kan uden meget slinger i valsen købe en brugt bil i fin kvalitet. Hvis det gør lidt ondt på pengepungen så lån 30000 kr. På denne måde er du sikret en god, billig bil så længe du kvalitetssikre dit køb inden og ved hvad du går efter.
  • Du kan let og billigt købe din drømmebil, fordi du simpelthen betaler mindre – som sagt, bilers værdi falder hurtigt efter de er købt.
  • Du har selv lige haft en bil, der går i stykker og kender sikkert humlen med skader på bilen. Med en brugt bil slipper du for at stresse over små skader.
  • Du får en dejlig billig bilforsikring, da brugte biler typisk er mindre værd. Du kan altså både spare på bil og forsikring.

Lån efter behov og få fat i drømmebilen

Lån 30000, eller efter behov, alt afhængigt af, hvad din nye brugte bil koster. Det er nemlig vejen til drømmebilen. Du nyder nemlig også godt af, at dine månedlige afdrag på billånet bliver lavere, når du køber en brugt bil. Det vil styrke din økonomi, så du hurtigt får betalt lånet og den uforudsete udgift tilbage.

Brugt bil er lig med bæredygtig bil

Er du en miljøvenlig forbruger, så er en brugt bil også lige sagen, da en brugt bil typisk er mere bæredygtig, da der ikke skal bruges nye ressourcer til produktionen af biler, samtidig med, at du hjælper med at udnytte en brugt bils fulde potentiale, så den ikke bare ryger til skråt. Du sparer altså betydelige summer penge selv, og spare miljøet for en kæmpe overbelastning. Det er altså værd at overveje, for hvis bilen alligevel er i stykker, og du skal låne, vil du hellere tage et lån på 30000 end 100000 og spare miljøet lidt ekstra.

Leave a Comment