Få et autoværksted til at opbevare dine dæk

Når du skal have skiftet til sommer eller vinterdæk, så står du pludseligt med et par dæk, som først skal bruges igen om lang tid. Der er mange, som ikke har ordentlig plads til 4 ekstra dæk i denne periode, hvilket kan være et stort problem.

Opbevares dækkene ikke korrekt, tørt og tempereret, kan de nemlig nemt blive beskadiget, da gummi er et levende materiale. Dårlige dæk forringer både komfort og køreegenskaberne betragteligt, og dårlige dæk er skyld i rigtigt mange færdselsuheld.

Derfor er det utroligt vigtigt, at dækkene opbevares korrekt. Har du ikke en isoleret garage til dette, så er det nemmeste at få et autoværksted til at opbevare dækkene for dig. Benytter du det samme autoværksted, som skifter dine dæk, så kan du ofte få opbevaring med til meget lave priser.

Samtidig slipper du for besværet med at transportere de store og tunge dæk, og du kan bruge pladsen i garagen til noget andet. Denne løsning er betydeligt billigere, end hvis du overvejer at lege et depotrum eller lagerlokale andet steds.

Det nemmeste er at vælge et værksted i lokalområdet, så bor du i Nordsjælland, så vælg f.eks. et godt værksted i Birkerød, Farum eller Værløse. Så slipper du for at køre langt efter det.

 

Der er god økonomi i at opbevare dine dæk korrekt

 

Selvom det koster en smule at få opbevaret dine dæk hos et autoværksted, så er løsningen billigere i det lange løb, end hvis du opbevarer dine dæk under dårlige forhold. Nye dæk er bestemt ikke billige, og holdbarheden nedsættes markant ved for kold eller fugtig opbevaring.

Nye dæk i dag kan køre rigtigt mange kilometer, hvis de ellers behandles godt og rigtigt. Det er derfor en skam at skulle udskifte dækkene, hvis de er blevet skæve eller hårde, fordi de er blevet opbevaret forkert.

Prøv at hør autoværkstedet som skifter dine dæk, om hvad det koster at få dækkene opbevaret. Det er garanteret langt billigere end du tror. Køber du også nye dæk og bruger det samme autoværksted til dine reparationer, så har du muligvis også chance for at få det endnu billigere.

 

 

Eksperter sikrer dine dæk er monteret korrekt og er i forsvarlig stand

 

Det er yderst vigtigt, at dine dæk er i forsvarlig stand, men også at dækkene er monteret helt korrekt. Har man fulgt med i nyhederne de seneste år, så har der været meget fokus på løse hjulbolte på biler. I starten troede politiet, at der var tale om hærværksmænd, som gik og løsnede hjulbolte på forskellige biler.

Efterforskningen har dog vist, at dette kun har været tilfældet i meget få sager. De andre tilfælde er simpelthen dårlig og forkert montering af dækkene.

Grunden til politiet tog sagerne så seriøst, er at løse dæk kan være livsfarligt. Så er du ikke helt sikker på hvordan dæk skal monteres, så overlad det til professionelle og få ro i sjælen.

Det er værd at huske på, at mekanikerne på et autoværksted er uddannet godt og har en erfaring, som kan spotte fejl ved dækkene og montering af disse. Dygtige folk med erfaring på området, er altid bedre til at løse opgaven. Sådan er det med alting, man bliver nemlig god af at gøre ting igen og igen, hvorfor en mekaniker bare er bedre til at skifte dæk end andre er.

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment