Genbrug, genbrug, genbrug – tjen penge på at sælge din brugte bil online

Der er mange gode grunde til, at du skal sælge din brugte bil online i stedet for at gøre det selv. Først og fremmest skal du gøre det, fordi de online brugtvognsforhandlere består af professionelle bileksperter, som ved, hvad de snakker om.Dette gør disse sites meget troværdige i forhold til private, og de fleste ville med overvejende sandsynlighed foretrække at købe deres bil gennem en autoriseret forhandler for at være sikker på, at stand og pris er i orden og efter bogen. Desuden kan det være et værre bøvl at sælge sin bil selv, og det kan vel egentlig være meget rart at overlade det til professionelle, så man selv slipper for besværet – især når man tager i betragtning, hvor meget priserne svinger på brugtbilsmarkedet.

Sælg online – det er din garanti for penge på kontoen

Det lyder næsten for godt til at være sandt – det ved vi, men ikke desto mindre er det rigtigt. På mange sider fungerer det nemlig sådan, at du indhenter et bud på din bil, og såfremt du accepterer, bliver pengene overført til din konto med det samme. Du skal således ikke bekymre dig om, hvorvidt din bil bliver solgt i den anden ende, for det eneste, du skal gøre, er at sælge din bil til forhandleren, hvorefter dine hænder er frie – det er nemt, hurtigt og bekvemt.

I korte træk er processen således: du giver forhandleren oplysninger om din bil, såsom farve, model, årgang, stand og kilometer, sammen med dine personlige kontaktoplysninger. Et billede eller to af bilen skader heller ikke din sag og gør både behandling og vurdering lettere for forhandleren, hvorfor du får dit bud hurtigere. Herfra er det bare at vente på et bud, som du kan acceptere eller afslå, alt efter om du finder det rimeligt eller ej – bare husk på, at disse mennesker er eksperter, og at buddet derfor sandsynligvis er ganske fair i forhold til bilens stand og model. Det er også vigtigt at huske, at priserne på brugte biler er faldet grundet sænkningen af registreringsafgiften.

BMW E90 3-series

Du behøver ikke bekymre dig om standen – alt kan sælges

Det kan ske, at din bil er i en så ringe stand, at du ikke kan forestille dig, den er noget værd – og det kan du som sådan også godt have ret i. I hvert fald kan standen gøre, at du ingenlunde kan sælge den privat, da værdien af bilen kan synes forsvindende lille. Det er her, online brugtvognsforhandlere kommer ind i billedet.

Det kan godt lyde kryptisk, men det er faktisk såre simpelt; det er nemlig sådan, at mange online forhandlere af brugte biler byder på mere eller mindre alt. For det første er det attraktivt for forhandlerne at kunne tilbyde et bredt udvalg, og derfor er de interesserede i at byde på forskellige modeller fra forskellige årgange og med forskelligt ekstraudstyr. På denne måde har de nemlig noget til alle deres kunder, og de kan derfor tilfredsstille mange krav og behov.

Sider som bilplus.dk har specialiseret sig i eksport af biler og er en af de forhandlere, der byder på det meste – også ældre biler med høje kilometertal. Så har du en defekt eller beskadiget bil stående i garagen, så er der altså stadig penge at hente, og du skal som sagt ikke gøre andet end at indhente et tilbud, godkende og nyde synet af ekstra penge på din konto. Dem kan du bruge som tilskud til en ny bil eller til det, du lige står og mangler. Så før du tager din brugte bil til skrot, bør du overveje at sælge den online. Giv det et skud – det kan jo være, du har guld i garagen.

Leave a Comment