Overvejer du at importere din næste bil fra Tyskland? Læs med og gør det lettest for dig selv!

Når du står over for en større investering som et bilkøb, vil du som køber naturligvis helst betale den mindst mulige pris for bilen. Som mange er bevidste om, er indkøbspriserne ofte en del lavere i Tyskland, end de er herhjemme. Denne artikel giver dig nogle råd i forhold til, hvad du skal være opmærksom på, hvis du vælger at importere din næste bil.

Derfor skal du vælge at importere din bil

Standen på de tyske importbiler er ofte bedre end på de danske, da bilerne har mere udstyr og oftest har kørt færre kilometer end de brugte biler herhjemme. Tilmed er der i Tyskland også et meget større sortiment af importbiler – dette gælder især de dyrere biler. Det hænder også, at nogle typer af tyske biler ikke er at finde på det danske brugtbilmarked.

Derfor skal du have professionel hjælp til at importere din bil

Hvis du vælger at importere din næste bil, er der flere faktorer, du skal være opmærksom på.
For det første kan det være meget tidskrævende, da bilen skal hentes i Tyskland, og der typisk medfølger en masse papirarbejde i forbindelse med importen til Danmark.

Derudover skal du være opmærksom på, at det er vigtigt at få beregnet den korrekte afgift på bilen og ikke mindst at få en garanti, som også er gældende herhjemme.

Gør det lettest for dig selv

Det kan derfor være en god ide at få hjælp til den praktiske del samt til den nødvendige kommunikation med det tyske firma. Klik her og læs mere om, hvem der kan hjælpe dig, når du skal importere din næste bil både nemt og billigt.

 

Hold din nye bil rustfri

Som bilejer er det vigtigt at holde sin bil pæn og rustfri. Dette er specielt nødvendigt, hvis du ønsker at sælge den til en god pris i fremtiden. Det er derfor en god ide at få hele undervognen på din bil rustbeskyttet.

 

Dinitrol tilbyder flere forskellige typer af behandlinger, som hver især kan passe til din bils behov.  Behandlinger hos Dinitrol består af sprøjteskemaer og er derfor meget detaljerede, hvilket giver netop din bil den bedst tænkelige rustbeskyttelse. Kvaliteten er i top, og efter behandlingen vil der være mulighed for at tilmelde din bil efterfølgende kontrol.

 

Anskaf dig en god bilforsikring

Som bilejer er det ikke bare nødvendigt at vedligeholde sin bil – enhver bilejer bør erhverve sig en god bilforsikring som noget af det første. Det er vigtigt, at du kan køre trygt rundt i din bil uden at være nervøs for eventuelle uheld. Bilen er noget, de fleste bruger i hverdagen, hvillet betyder, at en god sikkerhed er nødvendig.

 

Disse forsikringer bør du anskaffe

Som bilist er der risiko for, at du både kan gøre skade på andre trafikanter og på dig selv. Det er derfor vigtigt, at du er forsikret mod begge typer af uheld.

 

En ansvarsforsikring dækker de skader, du risikerer at påføre andre og deres ejendele. Denne forsikring er lovpligtig, og det er derfor noget alle bilejere bør være i besiddelse af. En kaskoforsikring dækker de skader, du skulle forvolde på din egen bil. Denne forsikring dækker også en eventuel hjemtransport, hvis uheldet skulle ske uden for landets grænser.

 

Din bilforsikring pris afhænger af, hvilken bil du har. Klik derfor på linket for at læse mere og beregn prisen på den forsikring, du bør eje og bliv tryg, når du fremadrettet færdes i trafikken i din nye bil.

 

 

Leave a Comment