Udskift bilen med en billig elcykel

Du skal have dig en elcykel og lade bilen stå. Når du skal af sted på arbejde, i skole eller på studiet, så kan du med fordel springe op på elcyklen i stedet for at sætte dig ind i det osende benzinmonster, som en bil nu engang er.

Men hvorfor skal du egentlig det? Du er jo egentlig glad for din bil. Den er både hurtig, komfortabel og ikke mindst varm på kolde vintermorgener. Og ja, det er dejlig nemt og rart at tage bilen. Men fordelene ved elcyklen opvejer nemt komforten og vanen. Her er hvorfor.

En elcykel sviner ikke

… for den bruger ikke benzin. Noget a la det lyder den gamle børnesang, og der er mere sandhed i den gamle vise, end mange lige tror. For selvom en elcykel er langt hurtigere og mere effektiv end en normal cykel, så er den også langt bedre for miljøet.

En elcykel kører på batteri. Det vil sige at den ikke har en motor, som kører på olie og benzin og udleder gasser, som er giftige for miljøet. Du skal blot engang imellem lade batteriet op, og dette er altså hverken uoverkommeligt fra et praktisk eller miljømæssigt synspunkt.

At cykle er god motion

Selvom du ikke bruger hel den samme kraft og energi på en elcykel, som du bruger på en normal cykel, så betyder den alligevel, at du kommer ud i den friske luft og får bevæget dig.

Selvom cyklen kører på batteri, så drives den alligevel af, at du tramper i pedalerne. Det vil sige, at du skal drive den frem, og på den måde kan du ikke undgå at bruge kroppen og føle, at du kommer lidt i gang.

En elcykel er billigere i drift

Biler er utrolig dyre – selvfølgelig først og fremmest, når man køber dem, men også bare, når man ejer dem. Udover forsikring og vejafgift er benzin for eksempel en kæmpe pengesluger. Bruger man bilen meget kan denne post rigtig hurtig løbe op i nogle ganske svimlende beløb. Og det er der mange bilejere, som er trætte af.

Dette problem undgår man helt, når man tager elcyklen. Elcyklen har nemlig slet ikke de samme driftsomkostninger som en bil. Tværtimod koster den stort set kun penge, lige når du køber den. Selvfølgelig skal den en gang imellem forbi en cykelhandler, men dette er ingenting i forhold til omkostninger ved en bil.

Læs om de nye og hurtige elcykler der kan køre op til 45 km/t i denne artikel.

Find gode tilbud på elcykler

Elcykler er lidt dyrere end normale cykler. Det skyldes selvfølgelig, at de indeholder en langt mere avanceret teknologi end disse på grund af batteriet og det elektriske system. Derfor kan du med fordel lede efter de mange tilbud, som man kan finde rundt omkring på denne type af cykler.

Ofte er der nemlig mange penge at spare, hvis du holder øje med tilbudsaviser, internettet og de lokale cykelhandlere. Her vil gode elcykler ofte komme på tilbud, så du kan få dem ekstra billigt.

Leave a Comment