Find de sejeste biler i GTA 5

Grand Theft Auto 5 er et af de bedst sælgende spil nogensinde, og det er ikke uden grund. Spillet er ekstremt underholdende med sine hurtige biler, skøre karakterer og satiriske elementer, der hele tiden gør nar ad kendte, politik og sågar spilleren selv.

Intet er helligt i GTA-serien. Alt kan overdrives og latterliggøres. Dette betyder dog ikke, at spillet er fuldstændig fjernet fra virkeligheden. Spiludviklerne, Rockstar, har et godt blik for detaljer, og dette kan især ses i bilerne, som i høj grad er fokuspunktet for hele spillet.

Er du en bilentusiast vil du derfor kunne finde meget morskab i dette spil, hvor du kan købe – eller oftere stjæle – alt fra mini vans til sportsvogne.

Køb GTA 5 hos Joybuggy.dk

Överflöd Entity XF – et mix af de fedeste brands

Rockstar kommer på et utal af fede bildesigns og et af dem er denne model af en sportsvogn, der er inspireret af Koenigsegg CCX, Masaretis logo og en Lamborghini Aventor – med lidt Porsche smidt oveni for en sikkerheds skyld.

Det er dette, der kan gøre GTA til en rigtig nerdgasm for bilelskere. Bilerne i spillet er ikke ægte modeller fra den virkelige verden, men er i stedet helt nye designs, der trækker inspiration fra nogle af de mest populære og dyreste bilmærker på markedet for at skabe ultra fede nye modeller, så du kan drøne rundt i.

Og Entity er klart et af de fedeste designs. Bilen er lynhurtig og med et design, der skriger stil og fart. Den er det perfekte valg til at stikke af fra strisserne og tage med ud på et af GTAs mange heist-missions.

Space Docker – så bliver det ikke mere sært

Hvis du er mere interesseret i de skøre sider af GTA er en Space Docker lige netop den bil, som du bør skaffe dig.  Denne bil ligner en Dune Buggy, der har fået sig nogle seriøse opgraderinger i form af en omgang maling og to skraldespande – der skal forestille jetmotorer – og et par påklistrede vinger.

Den er fantastisk syret og latterlig at kigge på, så du og dine kammerater vil få grineflip efter grineflip, når I triller omkring i gaderne med den. Hvis I drøner af en klippe, bro eller bjerg, kan den faktisk svæve et stykke, hvilket virker til at gå imod al logik, siden dens ’jetmotorer’ er skraldespande, og vingerne ikke ser ud af meget.

Men so what? Det er GTA. Det behøver ikke give mening, og det er netop derfor, at spillet er så populært.

Customize dine biler

Siden GTA først og fremmest handler om biler – og heists – har du mange muligheder for customization. Få din bil malet guld, pink, zebrastribet, lige hvad du vil! Vælg de fedeste alufælge og køb armor til din bil, så du kan sidde beskyttet, når du skal ræse væk fra bander og politi.

Du kan få lige den bil, du ville ønske, at du havde i den virkelige verden, og selv hvis du kører den ud fra et bjerg, styrter i døden med den, og ser den eksplodere, kan du hurtigt få den tilbage med et hurtigt telefonopkald, hvilket virkelig understreger vigtigheden af en god bilforsikring!

Leave a Comment