Suzuki Privatleasing

Skal du og have en ny bil, så vil vi anbefale dig at kigge på mulighederne for leasing. Der er nemlig en lang række forskellige fordele ved, at lease en bil fremfor, at købe den.

Fordele ved leasing

 

100% budgetsikkerhed

Når du leaser en bil fremfor at købe den, så er den månedlige ydelse 100% fastlagt, og kan ikke ændre sig, som lån kan i forhold til renter osv. Det er altså derfor lettere for dig at lægge et fast månedligt budget for, hvordan du skal betale bilen.

For mange mennesker kan det være en rigtig god ide, hvis man i forvejen har svært ved, at holde styr på budgettet.

 

Autoriseret service

Når man leaser en bil gør man det typisk i en periode på 1-3 år. Leasing selskabet er selvfølgelig interesseret i, at bilen er i så god stand som overhoved muligt, og derfor er der i langt de fleste tilfælde inkluderet service hos en autoriseret servicepartner. På den måde sikre de for, at værditabet på bilen er minimalt, og samtidig så sikre det, at du har en god bil at køre i hele tiden.

 

Der er ingen restgæld ved aftalens udløb

Når din leasing aftale udløber, så aflevere du bare bilen hos leasingselskabet, hvis du ikke ønsker og forlænge aftalen. Når du har afleveret bilen er den ude af din varetægt, og du kan nu gå ud og lease en ny bil. Man skal altså derfor ikke kæmpe med salg af biler selv, når man ikke gider at have den mere.

 

Når aftalen udløber er det en uafhængig taksator, der tjekker bilen

Når leasingaftalen udløber skal bilen selvfølgelig efter tjekkes for evt. Fejl og mangler. Det gøres af en uafhængig taksator for, at ingen parter skal kunne på virke resultatet. Du er derfor sikret en fair gennemtjekning af bilen.

 

Leasingkontrakten er baseret på FDM’s retningslinjer

Kontrakten er udarbejdet efter de retningslinjer, som FDM har lavet. Du er derfor sikrede den bedst mulige kontrakt.

Leave a Comment