Forlæng levetiden af din bil ved at rustbehandle

Rust har været et problem lige siden vi begyndte at bruge metal. Metallet ruster af at blive udsat for vand, hvor jernet reagerer kemisk med det, og danner rust. Rust er alvorligt, da det langsomt æder   metallet man har brugt op, og i sidste ende kan der komme revner eller helt ruste væk. Vi kender dette symptom fra cykler, som ofte ruster grundet deres placering udenfor, men især også på biler af samme årsag som cyklerne. Rust rammer primært en bil på undervognen og i skørterne på bilens karrosseri, hvor bilen oftest er udsat for vand i længere perioder. Danmarks klima er verdens mest rustfremkaldende, og det er derfor vigtigt at man beskytter sin bil imod disse kemiske angreb. Det er ikke gjort fra producentens side, da bilerne bliver bygget til et verdensmarked, hvor de ikke har de samme problemer som danskerne.

Man kan beskytte sit metal mod rust på mange måder, særligt galvanisering, som gør det umuligt for metallet at ruste. Dette bruger man dog ikke i bilproduktionen, og derfor bliver man nødt til at ty til andre metoder for at beskytte bilen. Man kan derimod benytte sig af oliebaserede produkter, som blandt andet firmaet PAVA udbyder.

PAVAs rustbeskyttelsesprodukt

PAVA er en af de største danske udbydere af rustbeskyttelse til bilen, og har centre i hele landet. Hvis man bor på Sjælland har de eksempelvis et center i 4300 Holbæk, som også dækker hele området omkring Jyderup og Tølløse. De produkter de tilbyder er som sagt oliebaserede løsninger, men der findes mange forskellige typer, som dit lokale PAVA-center uden tvivl kan rådgive dig i. Fælles for alle de forskellige løsninger er, at man kan vælge mellem forskellige standardiserede behandlingstyper, som så bliver tilpasset din bilmodel på individuel basis. Det sikrer en høj kvalitet og en god finish ligegyldigt hvilken bil du ønsker at få rustbeskyttet hos PAVA.

Udover at tilbyde rustbeskyttelse til normale danske biler, tilbyder de også skræddersyede rustbeskyttelser, såfremt du har et specielt køretøj, eller ønsker enkelte bildele behandlet grund et uheld eller skader i trafikken. Hvis din bil eller køretøj allerede oplever rustproblemer, er det ofte muligt at gøre noget ved det, inden det bliver for omfattende. Hvis dette er tilfældet, så er det en god idé at kontakte dit lokale PAVA-center for at høre mere.

Hos PAVA får du rustbeskyttelse med god samvittighed

Når man har leveret sin bil hos sit PAVA-center, kan man vide sig sikker på, at den er i gode hænder. For at sikre at der ikke opstår problemer under- og efter forløbet fotodokumenterer de både før og efter en behandling. Man kan derfor vide sig sikker på, at man nu er beskyttet, og at ens undervogn er klar til nye udfordringer på de danske veje. Billederne vil også øge en eventuel salgspris af din bil, da man tydeligt kan dokumentere, at ens bil er blevet rustbeskyttet. Ingen rust i undervognen betyder en sundere og sikrere bil, som man alt andet lige vil betale mere for, privat såvel som hos en forhandler.

Hos PAVA får man desuden rustbeskyttelse med god samvittighed, som betyder at deres rustbeskyttelsesprodukter er miljøvenlige, hvilket desuden også omfatter deres produkter til løbende pleje i deres centre. Man behøver derfor ikke være nervøs for at bruge denne form for rustbeskyttelse, på trods af at den er oliebaseret, da den ikke skader miljøet på nogen måder, når man har taget den i brug og befinder sig på de danske landeveje igen.

Leave a Comment