Hjælper bilister med startproblemer

I de første måneder af 2012 har Falck Vejservice hjulpet knap 25.000 bilejere med startproblemer. De fleste problemer er opstået på grund af den hårde frost vi havde i januar og februar.

Når en servicevogn kommer ud til en bil med problemer, kan der ved hjælp af avanceret computerudstyr spores fejl i bilernes elektronik og computerteknologi.  Servicevognene er faktisk et mobilt autoværksted som har et bredt sortiment af reservedele og batterityper.

Derudover har flere Falckreddere efterhånden mekaniker baggrund, og med ekstra hjælp fra både vidensdatabaser og mekaniker hotlines, kan der løses 9 ud af 10 reparationer på stedet og spare bilejerne for tid og værkstedsudgifter.

Reparationerne der løses på stedet, kan være alt lige fra dårlige stelforbindelser og knækkede ledninger, utætte slanger og udskiftning af batterier. Falcks Vejservice f.eks. udskiftet næsten 2.500 batterier, mens bilisterne ventede. Det er en stor værdi  og tryghed for bilisterne, at de kan kære videre i deres egen bil.

Falck har mere end 50 vejsservice vogne i Danmark og udfører årligt over 800.000 autoassistancer i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Estland.

Priserne for Falck Autohjælp ligger fra kun 737 kr. om året.  Se mere om Falcks Autohjælp her →.