Billig containerudlejning når du skal af med dine autodele

Arbejder du med gamle biler, så ved du også at det skaber en masse gammelt skrot, som du skal skille dig af med igen.

Her kan det være rigtigt smart at benytte sig af containerudlejning, da det er blevet en af de bedste og billigste måder at komme af med større mængder skrot.

Du kan leje containere i mange forskellige størrelser alt efter behov, så du på den måde ikke kommer til at betale for meget for en stor container, som du måske slet ikke har brug for.

Nogle af de mest almindelige containerstørrelser er følgende:

  • 12 m3containere
  • 24 m3containere
  • 30 m3containere

Vognmændene er ofte meget fleksible, så levering og afhentning af containerne kan passe ind i din arbejdsplan. De er nemlig godt klar over, at man ofte står og mangler en container med lidt kort varsel, hvorfor hurtig levering er en nødvendighed.

Din egen tid er penge værd

En af de ting folk ofte glemmer, er at deres egen tid er mange penge værd. Er du selvstændig, så skal du gerne have en løn på en del hundrede kroner i timen, hvis din forretning skal kunne hænge fornuftigt sammen.

Som selvstændig afholder du nemlig selv alle udgifter, og du skal selv spare op til pension og du får ikke penge under sygdom mv.

Din dyrebare tid er derfor givet bedre ud, når du arbejder med dit kerneområde og skaber værdi i dit firma, end hvis du selv skal stå for at skaffe skrot af vejen. Uden det rette udstyr, er det nemlig en meget tidskrævende proces, at skaffe større mængder skrot af vejen.

Regner man på timelønnen, vil den derfor højst sandsynligt være langt højere, når du arbejder med dit ”rigtige arbejde”, end når du bruger tiden på skrotkørsel.

Det samme gør sig gældende med rengøring, det er også noget de fleste virksomheder betaler sig fra, da de kan tjene flere penge ved at koncentrere sig om deres kerneydelse. Det er helt samme princip, som med afhentning af skrald og containerudlejning.

Hvilken container skal du vælge

Der findes både åbne og lukkede containere. Fordelen med de lukkede containere er, at du er fri for at andre benytter sig af dem. Du slipper også for at betale ekstra vægt på genbrugsstationen, som hvis det har regnet ned i en åben container.

Åbne containere kan være nemmere at smide skrald i, ligesom de kan være lidt billigere at leje og få tømt. Dette er dog forskelligt fra vognmand til vognmand, og kommer desuden en del an på udbud og efterspørgsel på tidspunktet for lejen.

Man kan ikke være ekspert i det hele, så kontakt endelig en vognmand og forklar dem om dit behov. Så kan de hjælpe dig med den rette løsning.

Vælg gerne en lokal vognmand

Det kan være en stor fordel at kontakte den lokale vognmand i dit område. Bor du f.eks. i Nordjylland, så vælg en nordjysk vognmand.

Lokale vognmænd spiller en stor rolle i nærområdet, og de lever meget på deres gode ry. Derfor vil de ofte give en ekstra god service, så du kan reklamere for den gode løsning til dine venner og bekendte.

Er du i tvivl om du får den rette pris, så kontakt gerne en 2-3 forskellige vognmænd og indhent tilbud på arbejdet. Dette er nemt og hurtigt, og du sikrer dig dermed den billigste pris.

Er din lokale vognmand ikke den billigste, så kan du også bruge de indhentede tilbud til at forhandle pris med ham. Der er en god chance for, at han vil matche den billigste pris, og på den måde får du både den bedste service og den skarpeste pris.

Leave a Comment