Det er altid en god idé at have en kopi af bilnøglen

Hvis du nogensinde har prøvet at forlægge dine bilnøgler, og du har ledt og ledt alle vegne og næsten nået at give op, før den er dukket op, så ved du, hvor smart det er at have en ekstra nøgle liggende et fast sted derhjemme.

De to nøgler, man normalt får med, bliver ofte fordelt med en til hver af to ægtefæller, og det vil sige, at begge parter kun har den samme. Hvis tasken bliver glemt et sted eller stjålet, så står der et menneske uden bilnøgle, mens manden eller konen måske er et helt andet sted og har nøglen med. Hvad gør man så?

Ja, det er en situation, vi alle kan sætte os ind i, og som vi virkelige gerne vil undgå. Især fordi det er noget, der altid sker, når man ikke kan undvære bilen, for at kunne nå at gøre de ting, man skal gøre. Der opstår panik, og man kan ikke tænke, kun ærgre sig over, at man ikke fik lavet den kopi, før man havnede i den situation.

Få lavet en kopi eller to af bilnøglen

Måske har du ikke selv prøvet at stå i en situation, hvor du har manglet din bilnøgle, men du har helt sikkert oplevet paniske minutter, hvor du har troet, at den var væk. Den oplevelse med hjertebanken og fugtige håndflader er formentlig nok til at vise dig, hvor fornuftigt det er at få lavet et par kopier, som du kan have liggende på en fast plads og i en bestemt taske, så du altid ved, hvor du har en nøgle, hvis den, som du bruger i det daglige, pludselig ikke er til at finde.

Mange mennesker får lavet masser af kopier af husnøglerne, men tænker ikke på, at det også er muligt at få lavet kopier af sin bilnøgle. Det er formentlig grunden til, at så mange har prøvet at stå uden.

Hvis du kun har en enkelt bilnøgle, eller hvis I er to om at dele bilen, så I hver har en enkelt nøgle, så er det bare en rigtig god idé at sørge for kopiering af bilnøglen. Find en dygtig låseservice eller låsesmed. Hvis du bor i området omkring Odder, Malling eller Aabyhøj, er der flere autolåsesmede at vælge imellem, som alle på kort tid kan sørge for at lave en kopi af din bilnøgle. Det er ikke dyrt, og det kan gøre meget hurtigt. Én af dem er Odder Låseservice.

Dyrt at miste den sidste nøgle til bilen

Har du ikke nogen ekstra nøgle, og du smider din sidste bilnøgle væk, eller bliver din taske stjålet, hvor den ligger, så er du på den. Det kan blive en dyr fornøjelse at gå til producenten og få dem til at levere en helt ny nøgle til din bil. Og det er ikke noget, der kan klares på et par dage, så du vil stå i den situation, at du ikke kan bruge din bil, før du har et sæt nye nøgler.

Derfor er det en god anbefaling til alle bilejere, at de sikrer sig ved at få kopieret bilnøglen. Måske skal den ekstra bilnøgle ligge derhjemme, og måske er det også smart at have en liggende i en skuffe på arbejdet.

Bilnøglen er altid væk på det værst tænkelige tidspunkt. Du står på dit arbejde og skal af sted til børnehaven eller vuggestuen for at hente børnene, og du går ned til bilen og stikker hånden i tasken eller jakkelommen, og den er der bare ikke. Pludselig kan du ikke huske, at du lagde den tilbage i tasken eller lommen om morgenen, og panikken stiger, mens du tænker på, hvor vrede pædagogerne bliver, hvis du ikke henter børnene før lukketid.

Det er under alle omstændigheder super stressende at stå ved bilen uden nøgle og være på vej et sted hen. Derfor kan det ikke siges ofte nok, at du skal have ekstra nøgler, som du kan tage frem, når den situation opstår.

Leave a Comment